Posted in Ուսումնական մառան, Տեխնոլոգիա

Աշնանային չրանոցում մեծն սև սալորն է


2020 թ. հոկտեմբեր, նոյեմբեր

Արտադրական ուսուցման շրջանակում՝ բնական չրարտադրություն

  • սալորի չիր
  • խնձորի չիր
  • շլորից թթու լավաշ

Միջին դպրոցի չրանոց-չորանոցում սկսել ենք կիրառել սալորի, շլորի չրի պատրաստման հատուկ տեխնոլոգիաներ, առանց շաքարային հավելումների:

Մշակման եղանակը՝ սոդայաջրով շոգեխաշում, չորացում ցանցափեղկերի վրա մինչև չորանալը:

Թթու լավաշի պատրաստման եղանակ՝ մրգի կորիզահանում, ջերմախաշում, մամլում և չորացման նպատակով բարակ շերտի տեսքով չորացում ցելոֆանե թաղանթների վրա:

Աշխատանքները իրականացվելու են տեխնոլոգիայի դասաժամերին՝

չորեքշաբթի – 2-րդ դասաժամ

ուրբաթ – 2-րդ դասաժամ

Մասնակիցները՝ 6-րդ դասարանի սովորողների մի խումբ

Արդյունքը

Արտադրանքը պահեստավորվելու է սառնարանում: Որպես արտադրական ուսուցման արտադրություն ունենալու է հատուկ փաթեթավորում:

Սպառումը.

նվիրելու համար

հյուրասիրություն

վաճառք

Author:

Սիրում եմ ճամփորդել իմ Հայաստան աշխարհով: Սովորում եմ իմ սովորողներից, ապրում եմ ամենքով:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s